fredag 31. desember 2010

2010 er snart historie


Det er bare å innse at høsten ble veldig travel, og bloggingen ble nedprioritert... ikke for at jeg har ligget på latsiden når det gjelder produksjon at diverse ting, men jeg har ikke hatt tid til å ta bilder, legge ut og skrive om dette.
Imidlertid er det straks et helt nytt år med helt nye muligheter!

Tradisjonen tro har jeg nyttårsforsetter. Synes det er like koselig hvert år å gjøre opp en slags status for det året som snart er over, og ha noen håp, ønsker og drømmer for det neste.
Holder man ikke alle forsettene, kommer det jo et år til etter der igjen, -og et etter der også... :)

På hobbyfronten har jeg et håp og ønske (les; nyttårsforsett) om å
blogge mer, bruke mer av garnlageret mitt, få ferdig de fleste ufoene, følge opp de alongene jeg er med på og produsere mange ting til "Gavekassen".
Nå gjenstår det å se hva som skjer utover året. For øyeblikket er jeg proppe full av pågangsmot og entusiasme, så jeg regner med at jeg skal klare ALT i 2011!

Jeg sier GODT NYTT ÅR! til alle som leser dette, og avslutter med å legge ut bilder av noen aldeles få av de tingene jeg har laget ut over høsten.

 
Kopptuer ble en av de tingene som ble masseprodusert i høst. De endte i stor grad opp som julegaver.


 Jeg masseproduserte også sokker (eller som jeg sier; læsta). Også disse endte i stor grad opp som julegaver.

 Til sist bare et par bilder tatt på en skitur i romjula. Her er det mørketid, det vil si at vi ikke ser sola før 6. januar i området hvor jeg bor. I denne perioden er det ofte et fantastisk lys på himmelen - egentlig mye finere enn man klarer å gjengi på et bilde. Kameraet ble dessuten fri for strøm, så disse, litt uklare bildene, var de eneste jeg fikk tatt på skituren, klokka 0930 3. juledag.


2 kommentarer:

  1. Lyset er såå nydelig på denne tiden,før sola kommer tilbake. Jeg er ofte ute å tar bilder. Jeg er fra Sortland,so ikke er såå langt fra deg. Men du får vel sola tidligere tilbake?

    SvarSlett
  2. Jepp! Vi har sola tilbake den 6. januar, så mørketida her i Svolvær varer i akkurat en måned. Synes også at lyset er helt fantastisk på denne tiden! Heldige er vi som bor her nord! :D

    SvarSlett