onsdag 29. juli 2009

Sommer og travle tider...


Det har vært dårlig med blogging i det siste (les: i hele julimåneden...) Det skyldes nok en kombinasjon av at jeg er litt usikker på om jeg har de riktige innstillingene på bloggen, slik at den kan leses etc av andre...?? Fikk tilbakemelding om at ei som hadde forsøkt å legge igjen en kommentar ikke fikk til å gjøre det, så da ble jeg usikker... Hmmmm *gruble*...
Dessuten har jeg vært/er jeg innmari opptatt med å snekre på huset :) Skifter bordkledning, skifter farge, skal skifte vindu, har revet og bygd opp igjen en altan osv, osv. Gjør det selvsagt ikke helt alene, men under kyndig hjelp og veiledning fra min kjære "handyman".


Dessuten er det jo sommer, og når det er brukbart vær benytter jeg anledningen til å gå i fjellet, en fantastisk måte å koble av på. Jeg henter både inspirasjon og energi av å rusle i fjellene, med utsikt til havet og enda flere fjell :)
Jeg har selvsagt også fått strikka en del. Solfylte morgener er det helt topp å innta morrakaffen og frokosten på terassen med nitimen og et strikketøy i umiddelbar nærhet.
Skal legge ut bilder av noe av produksjonen om litt... :-)
I mellomtiden blir det et par bilder fra fjellturene mine.

Sånn ca klokka elleve om kvelden.

Fantastisk utsikt :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar